Zilver Kopen

Met een account van The Bullion House was zilver nog nooit zo eenvoudig, veilig en goedkoop. U koopt fysiek zilver per kilogram voor een prijs van 0,7% boven de spotprijs en met een volledige terugkoop garantie. Het zilver ligt apart op uw naam opgeslagen in de kluis bij ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis in Hilversum.

Wij opereren onder AFM-vergunning als verbonden bemiddelaar. Elk jaar vind er een audit plaats waarbij wordt getoetst of de posities werkelijk aanwezig zijn.

Er is dus geen sprake van zogenaamde gedeelde baren ofwel 100% allocated. Elke accounthouder heeft een dashboard waarin de aankoopprijs, terugkoopprijs, rendement op basis van spotprijs en het rendement op basis van de terugkoopprijs staat vermeld. Hierdoor bent u altijd up-to-date van uw belegging in zilver en goud.

Wanneer u zilver koopt dan dient u na te gaan welke aspecten voor u belangrijk zijn. Prijs, veiligheid, terugkoop garantie, BTW en fysiek bezit in Nederland zijn waarschijnlijk de meest relevante aspecten.

ZILVER KOPEN 5 TIPS

1. Premie en BTW op Zilver

Zilver kopen in fysieke vorm kan door middel van het kopen van zilveren munten of zilverbaren. Wanneer u zilver baren koopt dan betaald u 21% BTW op het zilver. Het kopen van zilveren munten valt onder de zogenaamde margeregeling. Concreet betekent dat, dat u 21% BTW betaalt over de marge van de handelaar. In de markt ligt de premie op de zilveren munten tussen de 15% en de 25%. Dat betekent dat de zilverprijs flink zal moeten stijgen voordat u winst boekt.

The Bullion House biedt zilver aan voor 4% boven de spotprijs. Het zilver wordt in douanedepot opgeslagen waardoor het zilver BTW vrij is. Op deze wijze koopt u zilver tegen de allerscherpste prijs in Nederland!

Wanneer u op 1 januari 2017 een kilogram zilver kocht via een account van The Bullion House dan betaalde u €508,- Dezelfde investering in muntvorm kostte u €596,90 per kilogram, een slordige 17,5% meer.

2. Terugkoop Garantie

Als belegger is het van belang dat u uw positie in zilver veilig en gemakkelijk kunt kopen en verkopen. Wanneer u uw positie wilt verkopen is het van belang dat u de positie ook daadwerkelijk kunt verkopen. The Bullion House biedt 100% terugkoop garantie aan haar accounthouders. De terugkoopprijs bedraagt 4% onder de spotprijs van zilver.

3. Zilveren Munten of Zilver Baren

Zoals eerder gesteld is zilver kopen in de vorm van BTW vrije baren de meest goedkope vorm van beleggen in zilver. Met een account bij The Bullion House koopt u BTW vrij zilver met een druk op de knop. U heeft uw eigen kluis en kunt net zo gemakkelijk weer verkopen wanneer u dat wilt.

4. Zilver kopen en Opslag Kluis

Veel beleggers kopen eerst fysiek zilver en denken hierna pas na over de mogelijkheden van veilige en eventueel verzekerde opslag van het zilver. Het is zeer kostbaar om thuis een kluis neer te zetten. Daarnaast is de dekking van een verzekeraar het grootste probleem.

Het kopen van zilver in combinatie met verzekerde opslag is zeer toegankelijk via een account van The Bullion House. Voor 0,2% van de vervangingswaarde per kwartaal is uw positie volledig verzekerd tegen diefstal en schade. Uw zilver wordt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen in Hilversum (Nederland). Jaarlijks vindt er een audit plaats op de posities en tevens op de zuiverheid van de posities.

Open nu een Account! Geregeld hebben we een voorraad van zilver baren tegen spotprijs.

zilver kopen