Goud Kopen

The Bullion House heeft dit jaar haar nieuwe dienst gelanceerd waardoor goud kopen nog nooit zo eenvoudig, veilig en goedkoop was. U koopt goud voor een prijs van 0,7% boven de spotprijs en met een volledige terugkoop garantie. In het dashboard van het Trade Account ziet u uw aankoopprijs, terugkoopprijs, rendement op basis van spotprijs en het rendement op basis van de terugkoopprijs.

Fysiek Goud Kopen

Wanneer u goud koopt dan dient u na te gaan welke aspecten voor u belangrijk zijn. Prijs, veiligheid, terugkoop garantie en fysiek bezit in Nederland zijn waarschijnlijk de meest relevante aspecten. Op beleggingsgoud zit geen BTW.

GOUD KOPEN 5 TIPS

1. Premie op Gouden Munten en Goudbaren

Goud  kopen in fysieke vorm kan door middel van het kopen van gouden munten, goudbaren of door granulaat. Op gouden munten zit meestal de hoogste premie gevolgd door goudbaren. Op granulaat zit BTW omdat het als grondstof wordt gezien. Uiteindelijk willen de meeste beleggers zoveel mogelijk goud voor hun geld en dus de laagste premie.

The Bullion House biedt goud aan voor 0,7% boven de spotprijs waarmee we de scherpste prijs in de markt aanbieden. Het goud wordt in Nederland in een douanedepot opgeslagen.

2. Terugkoop Garantie

Als belegger is het van belang dat u uw positie in goud veilig en gemakkelijk kunt kopen en verkopen. Wanneer u uw positie wilt verkopen is het van belang dat u de positie ook daadwerkelijk kunt verkopen. The Bullion House biedt 100% terugkoop garantie op de posities in de trade accounts. De terugkoopprijs bedraagt 99% van de spotprijs van goud.

3. Zuiverheid Goud

De zuiverheid van goud is relevant wanneer u fysiek goud koopt. De meeste gouden munten en goudbaren hebben een zuiverheid van minimaal 995/1000 omdat er dan sprake is van beleggingsgoud volgens de regels van de belastingdienst. Uiteindelijk is voor de meeste beleggers de netto positie het meest van belang.

Wanneer trade account houders van The Bullion House goud kopen dan garanderen wij dat wanneer u bijvoorbeeld 10 gram goud koopt, uw positie 100% puur goud bevat.

4. Goud Kopen en Opslag Kluis

Veel beleggers kopen eerst fysiek goud en denken hierna pas na over de mogelijkheden van veilige en eventueel verzekerde opslag van het beleggingsgoud. Het is zeer kostbaar om thuis een kluis neer te zetten. Daarnaast is het nauwelijks mogelijk om dekking te krijgen bij een verzekeraar.

Het kopen van goud in combinatie met verzekerde opslag is zeer toegankelijk via een trade account van The Bullion House. Voor maar 0,15% per kwartaal is uw positie volledig verzekerd tegen diefstal en schade. Het goud wordt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen in Hilversum (Nederland). Eenmaal per jaar vindt er een audit plaats door een onafhankelijke auditor op de posities van trade account houders. Er wordt getoetst op hoeveelheid en zuiverheid. Open een Account en ontvang 1 gram gratis goud in uw account.

Open Trade Account

 

5. Fundamenten van Goud

Voor de beleggers die goud kopen publiceren we wekelijks nieuwsartikelen over de goudprijs, de vraag naar goud en het aanbod van goud en  overig nieuws over de goudmarkt.

Onderstaand een kort overzicht van vraag en aanbod volgens de World Gold Council in de goudmarkt in 2015:

Aanbod door goudproductie en recycling 4258 ton goud

Vraag naar Goud vanuit alle sectoren        4212 ton goud