Goud Kopen

Met een account van The Bullion House was goud kopen nog nooit zo eenvoudig, veilig en goedkoop. U koopt fysiek goud voor een prijs van 0,7% boven de spotprijs en met een volledige terugkoop garantie. Het goud ligt apart op uw naam opgeslagen in de kluis bij ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis in Hilversum.

Wij opereren onder AFM-vergunning als verbonden bemiddelaar. Elk jaar vind er een audit plaats waarbij wordt getoetst of de posities werkelijk aanwezig zijn.

Er is dus geen sprake van zogenaamde gedeelde baren ofwel 100% allocated. Elke accounthouder heeft een dashboard waarin de aankoopprijs, terugkoopprijs, rendement op basis van spotprijs en het rendement op basis van de terugkoopprijs staat vermeld. Hierdoor bent u altijd up-to-date van uw belegging in goud en zilver.

Fysiek Goud Kopen

Wanneer u goud koopt dan dient u na te gaan welke aspecten voor u belangrijk zijn. Prijs, veiligheid, terugkoop garantie en fysiek bezit in Nederland zijn waarschijnlijk de meest relevante aspecten. Op beleggingsgoud zit geen BTW.

GOUD KOPEN 5 TIPS

1. Premie op Gouden Munten en Goudbaren

Goud  kopen in fysieke vorm kan door middel van het kopen van gouden munten of goudbaren. Op gouden munten zit een hoge premie waardoor je minder goud voor geld krijgt. Uiteindelijk willen de meeste beleggers zoveel mogelijk goud voor hun geld en dus de laagste premie.

The Bullion House biedt goudbaren aan voor 0,7% boven de spotprijs waarmee we de scherpste prijs in de markt aanbieden. Het goud wordt in Nederland in een douanedepot opgeslagen.

2. Terugkoop Garantie

Als belegger is het van belang dat u uw positie in goud veilig en gemakkelijk kunt kopen en verkopen. Wanneer u uw positie wilt verkopen is het van belang dat u de positie ook daadwerkelijk kunt verkopen. The Bullion House biedt 100% terugkoop garantie op de posities in het account. De terugkoopprijs bedraagt 99% van de spotprijs van goud.

3. Zuiverheid Goud

De zuiverheid van goud is relevant wanneer u fysiek goud koopt. De meeste gouden munten en goudbaren hebben een zuiverheid van minimaal 995/1000 omdat er dan sprake is van beleggingsgoud volgens de regels van de belastingdienst. Uiteindelijk is voor de meeste beleggers de netto positie het meest van belang.

Wanneer accounthouders van The Bullion House goud kopen dan garanderen wij dat wanneer u bijvoorbeeld 10 gram goud koopt, uw positie 100% puur goud bevat.

4. Goud Kopen en Opslag Kluis

Veel beleggers kopen eerst fysiek goud en denken hierna pas na over de mogelijkheden van veilige en eventueel verzekerde opslag van het beleggingsgoud. Het is zeer kostbaar om thuis een kluis neer te zetten. Daarnaast is het nauwelijks mogelijk om dekking te krijgen bij een verzekeraar.

Het kopen van goud in combinatie met verzekerde opslag is zeer toegankelijk via een account van The Bullion House. Voor maar 0,15% van de vervangingswaarde per kwartaal is uw positie volledig verzekerd tegen diefstal en schade. Het goud wordt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen in Hilversum (Nederland). Eenmaal per jaar vindt er een audit plaats door een onafhankelijke auditor op de posities van de accounthouders. Er wordt getoetst op hoeveelheid en zuiverheid.

Open nu een Account! Geregeld hebben we een voorraad van goudbaren tegen spotprijs.

zilver kopen